Hiske vraagt zich af waarom Mylène en Alexandra zo afstandelijk tegen elkaar doen

Hiske vraagt zich af waarom Mylène en Alexandra zo afstandelijk tegen elkaar doen

Het is Hiske opgevallen dat Mylène en Alexandra afstandelijk tegen elkaar doen. Wat is dat nu met jullie vraagt Hiske aan het begin van het gesprek. Alexandra weet het zelf ook niet zo goed. Ik heb nooit iets verkeerds gedaan zegt ze. Ik heb altijd aangeboden om haar met alles te helpen. Waarom het dan nu niet klikt? Ik heb geen idee voegt ze eraan toe. Hiske vraagt zich vooral af waarom Mylène af en toe zo onaardig tegen Alexandra kan doen. Zo hadden ze eerder ruzie tijdens een feestje en gaf Mylène volgens haar een paar snedige opmerkingen naar Alexandra tijdens de lezing eerder deze week. Volgens Alexandra maakt het nu niet meer veel uit. Ik ben geen haatdragend persoon, maar ik heb gewoon niet veel met haar benadrukt ze. De twee snappen vooral niet zo goed wat er met haar aan de hand is. Ze doet wel vaker onvriendelijk tegen de andere bewoners. Hiske laat weten dat ze van plan is om eens met haar te gaan praten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *