Franny en Merel willen een verrassing optreden doen voor Jessie en Gerrit tijdens de markt

Franny en Merel willen een verrassing optreden doen voor Jessie en Gerrit tijdens de markt

Franny en Merel houden een klein feestje in de Franterpalace. De twee zijn aan het playbacken op Fame, het nummer van Gerrit en Jessie. Tijdens het playbacken komen ze op een leuk plan voor morgen. Ze willen graag als promotiestunt morgen na de markt een verassing optreden doen. Dit doen ze zonder dat Gerrit en Jessie dit weten. Het moet een verassing blijven benadrukt Merel. Ze hopen op deze manier de single releaseparty te promoten. Wat later lopen ze naar Hiske en vertellen het aan haar. Ze vragen of Hiske de presentatrice wil zijn. Dat vind ik nou leuk reageert ze enthousiast. Wat gaan Gerrit en Jessie ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *