De bewoners balen, er is een herfststorm verwacht tijdens de markt

De bewoners balen, er is een herfststorm verwacht tijdens de markt

De bewoners balen van het weer vandaag. Het wordt namelijk een regenachtige dag, er is zelfs sprake van een herfststorm. Jessie en Jens vragen zich af of alle bezoekers droog onder de tenten kunnen staan. Iedereen is hard aan het werk behalve Jordie, Dylan en Brandon, die liggen nog in een diepe slaap. Hiske loopt geïrriteerd naar de mannelijke bewoners toe om ze nogmaals wakker te maken. Langzamerhand worden de mannen wakker en helpen ze ook mee met de voorbereidingen voor de markt. Gaat het alsnog een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *