Hiske roept de groep bij elkaar voor een vergadering over de familiemarkt

Hiske roept de groep bij elkaar voor een vergadering over de familiemarkt

Hiske luidt de bel. De bewoners verzamelen buiten bij haar. Hiske neemt vervolgens het woord en bedankt iedereen voor het bouwen van de acht tenten. Ze herhaalt de taken van iedereen en vertelt het verloop van de dag. Jessie geeft de groep nog even duidelijk aan dat er bij de merchandise, maximaal de Katie knuffels uitgelicht moeten worden. Hij vertelt verder dat als de Katie knuffels uitverkocht zijn er geen nieuwe gemaakt zullen worden en dat de bezoekers dit ook moeten weten. Na de kleine vergadering voordat de markt start juichen de bewoners en ze lijken er zin in te hebben. Zal het een geslaagde familiemarkt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *