De Utopia Happy Kids familiemarkt is begonnen

De Utopia Happy Kids familiemarkt is begonnen

De Utopia Happy Kids familiemarkt is van start gegaan. De bezoekers worden enthousiast verwelkomt door de bewoners. Het weer zit helaas niet echt mee, maar gelukkig deelt Gerrit poncho’s uit aan de bezoekers. Het is gezellig druk en de bewoners zijn hard aan het werk. Jordie is druk bezig met het maken van pannenkoeken en het uitdelen van zijn handtekening en Franny is druk met het regelen van de muziek voor haar dans, maar helaas lijkt de muziek in eerste instantie niet helemaal te werken. Gelukkig is het na een tijdje opgelost en kan Franny gaan dansen samen met haar dansleerling. Gerrit geeft na het uitdelen van de poncho’s weer een rondleiding. Nu maar hopen op een goed eindresultaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *