De bewoners zijn verrast als ze horen wat de opbrengst van de Utopia Happy Kids familiemarkt is

De bewoners zijn verrast als ze horen wat de opbrengst van de Utopia Happy Kids familiemarkt is

De bewoners kwamen afgelopen avond bij elkaar om de inkomsten van de markt te bespreken. Ze zijn allemaal erg blij, want er is weer een grote omzet behaald. Jessies mededeling wordt met een luid applaus ontvangen. Nu worden we misschien eens wakker met een groen blaadje op onze deur grapt Alexandra, doelend op de omzet die Mariska geregeld op hun voordeuren plakt. Ze besluiten de vergadering van morgen wat later op de dag in te plannen, zodat ze allemaal kunnen uitrusten van deze inspannende dag. Voor nu moeten alle tenten nog afgebouwd worden. De bewoners zijn in zo’n goede stemming door Jessies update dat zelfs dat met luid gejuich wordt ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *