Franny staat binnenkort op het podium tijdens de release party

Franny staat binnenkort op het podium tijdens de release party

Er is weer een nieuwe dag aangebroken in Utopia. Het ziet ernaar uit dat veel bewoners nog moe zijn door de markt die gisteren plaats vond. De Happy Kids Familiemarkt was een mega groot succes, dus de bewoners hebben vandaag lekker uitgeslapen. Franny krijgt ondertussen danslessen voor de releaseparty van Jessie en Gerrit. Aankomende vrijdag komt namelijk het nieuwe nummer van Richman en Toffe Tony uit, genaamd Fame. Franny zal dus ook op het podium te zien zijn en bereidt zich daar goed op voor. Brandon en Jordie zorgen ervoor dat Utopia er weer helemaal opgeruimd uitziet. Ze zijn alvast de tent aan het opruimen en de frituur aan het schoonmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *