Alexandra heeft een lezing geregeld over hooggevoeligheid

Alexandra heeft een lezing geregeld over hooggevoeligheid

Alexandra organiseert een lezing vandaag. Ze heeft een vrouw uitgenodigd die de groep alles gaat vertellen over hooggevoeligheid. Met de lezing hoopt Alexandra wat meer begrip te creëren binnen Utopia 2. Ze is namelijk zelf ook hooggevoelig. Emoties gaan bij hooggevoelige mensen veel dieper dan bij anderen. Het is voor hen belangrijk dat ze leren onderscheiden wat hun eigen emoties zijn en welke niet legt de vrouw aan de groep uit. Alexandra vertelt daarna meer over hoe zij omgaat met haar eigen emoties. De groep luistert aandachtig. Wat voel je dan precies en waarom moet je dan ook zo snel huilen vraagt Jessie aan haar. Alexandra geeft aan dat ze dat niet zo goed weet. Ik denk dat het een soort ontlading is op zo’n moment voegt ze eraan toe. En begint te huilen. Kijk daar ga ik alweer zegt ze lachend, terwijl ze haar tranen wegveegt. Na afloop van de lezing praten Franny en Alexandra er nog over na. Bij alles wat ze zei had ik het gevoel dat ze me echt begreep zegt Alexandra. Franny had dat ook. En denkt door de lezing dat zij eigenlijk ook hooggevoelig is. Voor mijn gevoel heb ik nu duidelijkheid gekregen eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *