Mylène en Alexandra in tranen door de eendjes die Utopia 2 gaan verlaten

Mylène en Alexandra in tranen door de eendjes die Utopia 2 gaan verlaten

Het is vrijdag en vanmiddag worden de eendjes opgehaald. De bewoners zijn druk bezig met de eendjes vangen, om ze zo mee te kunnen geven aan de koper. Dat gaat niet helemaal niet zonder problemen. De eenden rennen stuk voor stuk alle kanten uit. De groep besluit een tactiek te gebruiken. Ze omsingelen met zijn allen één of twee eendjes en zorgen er zo voor dat ze er eentje kunnen vangen en deze niet kan ontsnappen. De tactiek van de bewoners werpt zijn vruchten af en de eerste eenden worden gevangen. Het vangen van de eenden en het naderende afscheid wordt Alexandra te veel. Ze reageert emotioneel en is het er niet mee eens dat de bewoners dit werk moeten doen. Dit moet door de professionele mensen gedaan worden zegt ze. Merel is er om haar te troosten. Ze is het met haar eens maar geeft wel aan dat dit soort dingen moeten gebeuren. Ook Mylène is verdrietig. Ze loopt huilend weg van de eendjes en loopt even het terrein rond. Uiteindelijk is Jens er voor haar en ze huilt even bij hem uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *