Hiske is kwaad om dat Gerrit haar te kakken heeft gezet

Hiske is kwaad om dat Gerrit haar te kakken heeft gezet

Hiske liep eerder in een Survivor Jacket van Shelley. Toen ze Gerrit tegenkwam, vroeg hij waar Hiske de jas vandaan had. Hiske antwoordde dat ze de jas van Shelley had gekregen, waarop Gerrit de vraag stelde of Hiske de jas niet moet betalen. Deze opmerking bezorgde Hiske een naar gevoel, terwijl Gerrit er vooral om kon lachen. Afgelopen avond als Hiske in haar bed ligt te lezen, stapt Gerrit de Mongoolse tent binnen. Hij heeft macarons meegenomen om zijn excuses aan te bieden. De boosheid van Hiske lijkt echter nog niet te zijn gedaald. Je vond het toch leuk vraagt ze. Even iemand lekker te kakken zetten. Dat vind ik gewoon niet tof. Dat je dan zo’n arrogante houding erbij hebt… Ik zou dat nooit bij jou doen. Kennelijk is dat jouw humor en dan moet je dat gewoon lekker doen voegt ze eraan toe. Gerrit laat weten dat het niet zijn bedoeling was om Hiske een naar gevoel te geven. Ik dacht dat Jessie dat zou doen, maar ik had het niet van jou verwacht gaat Hiske verder. Het steekt haar dat zij als enige commentaar krijgt, terwijl de andere bewoners ook in merchandise van elkaar lopen. Het was als grap bedoeld benadrukt Gerrit berouwvol. Hiske kan de grap niet waarderen. Het is nu verder ook gewoon klaar zegt ze en ze gaat verder met lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *