Shelley wil een magazine uitbrengen en vraagt de mening van haar mede bewoners

Shelley wil een magazine uitbrengen en vraagt de mening van haar mede bewoners

Hiske en Shelley zitten afgelopen avond samen in de silo. Ik ga morgen mijn magazine presenteren zegt Shelley. Ze is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een Utopiaans tijdschrift. Hiske lijkt direct enthousiast. Shelley vertelt verder dat ze zelf op de cover staat met een mooie zonnebril. Hiske wil de creatie graag bekijken en de twee lopen naar de computer. Dit is hem zegt Shelley hoopvol. Hiske kijkt naar het beeldscherm. Ik vind hem heel leuk zegt ze enthousiast. Jens komt er ook bij staan en hij geeft als tip mee dat Shelley tijdens de wintermaanden het magazine kan voorzien van een winters uiterlijk. Wat zal de rest van het magazine vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *