Het podium dreigt in te storten door de regenval, is al het werk voor niets?

Het podium dreigt in te storten door de regenval, is al het werk voor niets?

Afgelopen avond regent het hard in Utopia 2. Door de enorme hoeveelheid water en de wind lijkt het dak van het podium op instorten te staan. Terwijl de meeste bewoners warm en droog in de silo zitten, proberen Jessie, Jens en Dylan de tent te redden. Er is hard gewerkt aan de constructie en de mannen willen dit niet verloren laten gaan. Voor nu kan je wel een constructie maken waardoor het blijft staan zegt Jens. De drie overleggen vervolgens hoe ze het podium kunnen redden, want er lijkt veel water in het dak te blijven staan. Dylan lijkt zich zorgen te maken over de constructie. Als jij een windvlaag hebt die hem opklapt en weer naar beneden komt, dan scheurt je hele zeil zegt hij. Uiteindelijk lijken de mannen een oplossing te hebben gevonden en lijkt het dak tijdelijk gemaakt te zijn. Zal deze noodoplossing het ook houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *