Brandon neemt afscheid van zijn date, hoe is het verlopen?

Brandon neemt afscheid van zijn date, hoe is het verlopen?

De date van Brandon is bijna ten einde. Hij heeft hebben enkele uren met een vrouw doorgebracht en ze hebben het over tatoeages. Maar ik vond het echt gezellig laat de date van Brandon weten. Ze vindt het hartstikke leuk om Brandon beter te leren kennen. Het gesprek gaat nog even door terwijl ze een rondje om het terrein maken. Als ze bij de poort aankomen worden de laatste woorden uitgewisseld en geven ze aan het allebei hartstikke gezellig te hebben gevonden. Het tweetal neemt vervolgens afscheid en de bezoeker gaat weg. Brandon loopt naar Alexandra, Franny en Jordie. Het drietal is druk bezig het huisje op te ruimen. Als Brandon samen met Jordie wegloopt, wil Jordie meteen het zijne ervan weten. Echt een hele leuke verrassing zegt Brandon enthousiast. Ik had hem ook echt niet verwacht voegt hij eraan toe. Jordie vraagt aan Brandon of er meer in zit. Brandon zegt dat dit nog niet zeker is. Zal er nog een vervolg date komen voor Brandon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *