Hiske en Jens bespreken wie het beter doet op het podium, Jessie of Gerrit?

Hiske en Jens bespreken wie het beter doet op het podium, Jessie of Gerrit?

Jens zit afgelopen avond samen met Hiske en andere bewoners op het plateau. Ze zijn met kistjes bezig. Het optreden van Jessie en Gerrit komt ter sprake. Ik heb gisteravond het filmpje met Jes nog gekeken van toen ze aan het optreden waren zegt Jens tegen Hiske. En legt uit dat het op beeld makkelijker is om iemand te analyseren dan als je iemand live ziet. Zo vertelt hij dat het hem opviel hoe Jessie en Gerrit anders bewogen. Zowel Hiske en Jens vinden Gerrit beter in optreden. Het zelfvertrouwen op het podium vind ik wel mooi benadrukt Jens. Mylène is het met hem eens. Elke stap die hij zet, is hij zeker van legt ze uit. Hiske kijkt ook terug op de oefening en ze vindt dat het wel wat stoerder mag. Ook vindt ze dat de twee een kant moeten kiezen óf een act óf wees jezelf. Zijn jullie het ermee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *