Franny wil stoppen met roken en drinken en schakelt de hulp in van Jordie

Franny wil stoppen met roken en drinken en schakelt de hulp in van Jordie

Het regent hard als Jordie en Franny een plekje zoeken waar ze droog staan. Franny brengt dan het onderwerp roken en alcohol weer op. De bewoners hebben aan het begin van de week een coach gehad om te stopen met roken. Franny heeft toen afgesproken om mee te doen aan Stoptober en in deze tijd ook niet meer te gaan drinken. Franny vraagt nu aan Jordie om haar te helpen. Jordie vindt het op zijn beurt geen probleem en staat helemaal achter haar. Hij laat weten dat wat er ook is, ze bij hem terecht kan. Ze hoopt dat het niet nodig is maar Jordie geeft aan dat ze hem er het bed voor uit kan halen. Gaat het Franny lukken om te stoppen met roken en drinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *