Gerrit, Alexandra en Jordie bespreken de planning van de spannende verrassing voor Brandon

Gerrit, Alexandra en Jordie bespreken de planning van de spannende verrassing voor Brandon

Gerrit heeft met Alexandra en Jordie een plan bedacht voor een date van Brandon. Brandon heeft namelijk een leuke vrouw ontmoet op het feest van Merel. Het is de bodypaintster van Alexandra. Hij voelde zich gelijk al erg verliefd. Gerrit, Jordie en Alexandra hebben daarom samen besloten om een date te regelen voor Brandon met deze bodypaintster. Ze bespreken het plan buiten. Gerrit neemt het woord en geeft tot op de detail aan hoe dit plan moet gaan verlopen. Alexandra zet vervolgens alles netjes klaar en Jordie zorgt ervoor dat Brandon er netjes en verzorgd uitziet. Jordie maakt zich alleen een beetje zorgen of Brandon het plan niet door gaat hebben. Voor nu is het afwachten wanneer de date Utopia 2 in komt. Kortom word vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *