Gerrit en Jessie maken keuzes voor hun liveoptreden

Gerrit en Jessie maken keuzes voor hun liveoptreden

Gerrit en Jessie staan in de schuur met Maarten, hij regelt de techniek voor hun liveoptreden op 4 oktober. Ze zijn hier de voorbereidingen voor aan het treffen. Gerrit en Jessie bespreken hoe ze hun optreden willen laten verlopen en krijgen van Maarten uitleg over de techniek. Ze bespreken ook of ze live helemaal willen meezingen of niet. Jessie wil wel graag vocale ondersteuning en Maarten is het daarmee eens. Maar er moet dan een nieuwe versie van hun hit worden aangevraagd. Maarten stelt dus voor om het eerst alleen met de instrumentale versie te oefenen, dus zonder vocale ondersteuning. De technicus waarschuwt voor podiumvrees, maar raadt daarna alsnog aan om zonder vocale ondersteuning te gaan werken. Gaat het liveoptreden een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *