De relatie tussen Mark en Vanessa is voorbij

De relatie tussen Mark en Vanessa is voorbij

Mark gaat met Colinda op het bankje zitten, hij moet even iets bespreken. Hij heeft namelijk een keuze gemaakt…

Mark legt uit dat hij de relatie met Vanessa achter zich laat. Hij kan zijn gevoelens moeilijk onderdrukken. Hij ziet dit meer als een kwelling en vindt het kut voor hem maar ook voor Vanessa. Wel is hij mans genoeg om het zo te doen. Colinda antwoordt dat het ook niet fijn is voor Vanessa om dit zo aan te zien wetende dat het niks kan worden. Eerlijkheid is dan gewoon het belangrijkste. Ook Mark denkt dat Gina hem leuk vind en iedereen zag het hier ook gebeuren, op een gegeven moment waren we niet bij elkaar weg te slaan.Ik denk dat ik de beste beslissing heb gemaakt en verder zien we wel. Wel weet Mark dat hij vrienden voor het leven blijft met Vanessa, en wat er buiten de poort gebeurd zien we dan wel. Maar de keuze moest gemaakt worden om niemand in onzekerheid te laten zitten. Geniet van het moment het is zo voorbij! Ook denkt Mark heel anders over Utopia. Eerst dacht ik, oh een tv programma, een beetje acteren. Maar je komt jezelf hier zo snel tegen in korte tijd, maar ik had deze ontwikkelingen zelf niet zien aankomen…Zullen Gina en Mark binnenkort dan echt een stelletje worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Anna at 11:46

  Oordelen over mensen en relaties vind ik flauw. Dit is geen normale situatie. Deze 15 inwoners zitten met elkaar opgescheept en moeten er het beste van maken. Natrappen vind ik niet kunnen. Houdt ieder in zijn waarde. In de buitenwereld zou het met al deze relaties niet zo gelopen zijn! Ik vind Utopia niet zo boeiend meer om te kijken, het is meer een gewoonte geworden. … bij jullie ook?

  • anneke at 12:31

   Ik lees dit kijk veel minder hij staat wel aan en hoor af en toe wat gescheld tegen elkaar en er gaan almeer stelletjes komen is niet leuk voor de anderen .
   Vooral als er 2 gek zijn op 1 persoon krijg je jaloerse berichten

 2. Helmie at 13:36

  Zo is dat Sonja!! Vanessa opzouten jij bent te oud voor kids en Markie wil kids!!! #Gina is in the pitcher !!

 3. Toet at 13:28

  Hahahaha.Als ze dadelijk uit haar roes is .Denk ze wat heb ik gedaan.Wie wordt er nou verliefd op mark.Ik heb me trouwens wel eens afgevraagd of mark het in zijn broek doet .Hij heeft een raar loopje.

 4. Marja at 12:59

  Vanessa heeft gauw op Facebook gezet dat zij de relatie heeft beëindigd . Prima toch dan komt het van 2 kanten. Denk fat ze het niet langer aan kon zien.

  • anneke at 13:31

   Misschien heeft ze altijd gedacht van wel .
   Ze was er vorige week of de week daar voor nog en toen was het nog van ik hou van je (niet dus)

  • Helmie at 14:10

   Marja, dat heb ik ook gelezen… Ze denkt slim te wezen maar dat is ze dus niet… Ook zij volgt Utopia en voor haar denkwijze Niveau 00000 dacht ze slimmer te zijn!!!!! Nou niet dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. anneke g at 12:39

  Dus vanaf nu krijgen we beelden van een n*****d stel te zien hoeft niet uitgezonden worden hoor heb dat van Vanessa en Mark nog voor ogen wat toen in de uitzending was. Gooi het anders in de herhaling laat in de avond, er kijken misschien om die tijd kinderen maar dan nog.
  Ik denk dat de kijkers nog minder worden.

 6. Sonja Hiemstra at 12:21

  Goed zo Mark, die relatie met Vanessa is nu beëindigd. Hij wil graag kinderen en wie weet is Gina een goede metgezel voor na Utopia. Ze hebben een goede klik met elkaar, dat is duidelijk te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *