Utopia nieuwtjes 4 mei

Utopia nieuwtjes 4 mei

Het Utopia nieuws van 4 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Wilco heeft weer de koeien verzorgd. En als hij klaar is zegt hij tegen de koe dat hij haar gaat missen. Gaat Wilco binnenkort weg?! Het lijkt er wel op want hij heeft ook gezegd eruit te gaan. Maar bij Wilco is dat een beetje de vraag. Eerder wilde hij ook al Utopia verlaten…
 • Nicole heeft post gehad, positieve post. Samen met Ivan neemt ze dit op de bank door er zitten leuke berichten tussen.  Zo schrijft een vriendin over een operatie, ze heeft voor de grap een tatoeage van een smiley op haar kont getatoeëerd om zo de chirurgen te laten lachen. Ook heeft ze knutselwerk van haar neefjes en nichtjes gehad. Een andere vriendin kijkt ernaar uit om eens lekker te gaan zuipen.
 • De boodschappen zijn weer geleverd.
 • Hoe reageert Vanessa op de beëindiging van haar relatie met Mark? Op Facebook laat ze het volgende weten: “Lieve mensen wil ff zeggen dat houden van is loslaten dus heb besloten in goed overleg dat ik mijn relatie met mark beëindigd heb het zal altijd mijn vriend blijven !!”
 • Eerder schreven we al over Colinda die een radioprogramma in Utopia wilde opzetten. Zojuist is er een nieuwe ontwikkeling bij gekomen. Radio 538 dj Jeroen Nieuwenhuize heeft haar per mail benaderd. Donderdag komt hij langs om Colinda een handje te helpen.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Vanessa over beindiging relatie

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 15:10

  De grootste luiaard mag de koeien niet doen van de “chef” want dan stinkt ze. En laurab luistert daar meteen naar. Wat zou ze denken van een douche nemen, maar daar is ze ook te lui voor

 2. anneke g at 12:46

  En nu even over Wilco als hij weg gaat goed maar als hij blijft gaat hij de koeien misschien niet meer doen dan Giorgio het weer gaat doen en anders zijn er nog genoeg mensen die het kunnen doen ze doen de hele dag toch geen moer

 3. Mieke at 12:29

  Hoe kan Vanessa nu “in goed overleg “haar relatie hebben beëindigd, heeft ze toch gewoon contact met Mark dan, anders is het niet in overleg. Utopia wordt steeds meer fake

  • anneke g at 12:43

   Misschien mailen ze elkaar of anders op de mobiel stiekem ik begrijp nog steeds niet wat die in elkaar gezien hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *