Gina heeft gevoelens voor Mark

Gina heeft gevoelens voor Mark

Mark en Gina hebben elkaar even opgezocht en zich op een bankje genesteld al snel komt het gesprek op gang. Wat vinden ze van elkaar?

Mark vertelt dat hij het uit heeft gemaakt, hij kon het niet langer ophouden. Maar wat vindt jij vraagt hij door terwijl hij over de benen van Gina aait. Gina antwoordt dat ze wel leuke gevoelens krijgt van binnen dat kan ze niet ontkennen. Maar ik wil het wel even rustig aan doen, het even laten rusten. En verder zien we wel hoe het gaat. Mark kan zich er wel in vinden en Gina benadrukt dat ze geen seks wil in Utopia dat hij het alvast even weet. We hebben de douches nog grapt Mark. Gina lacht en zegt ook daar niet, ze kan dat niet maken tegenover haar ouders en zusje. Mark geeft aan dat hij gewoon verder wil met het geen wat ze aan het opbouwen waren. Ik wilde het gewoon even kwijt en kijken hoe jij erin stond. Gina vertelt dat ze iedereen vertelt heeft dat ze hem niet leuk vond maar wilde de rust een beetje bewaren. En ik maar zeggen nooit meer iets met een jongen en dan kom jij! We kunnen ook afstand nemen aldus Mark. Gina lacht en dan weer de bedden 15 cm uit elkaar? We kijken wel hoe het loopt ook in de groep maar er valt nu ook een druk vanaf. Maar beide hadden het niet verwacht… Even later wordt de “relatie” bekroond met een eerste zoen tussen de twee…

Mark en Gina zoenen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lindsey at 13:47

  ik vind het wel heel erg jammer dat mark het heeft uit gemaakt met Vanessa maar het is ook wel zijn eigen beslissing!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. lena at 13:12

  Het is gewoon kruipen liggen niet krikken. Daar is niks mis mee. Hoop alleen dat ze echt geen sex gaat hebben . Een beetje eigenwaarde. Maar gun het ze alletwee . Echt verliefd die twee. Niet eerder zo gezien in utopia.

 3. anneke at 14:23

  Heel netjes dat ze daar aan denkt maar hoe lang houd ze dat vol er zijn geen plekjes waar geen camera’s zijn dus Mark……….
  Maar ik ben misschien preuts maar om na 1 week al hij iemand in bed te kruipen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *