Nieuwe bewoner Rob arriveert in Utopia

Nieuwe bewoner Rob arriveert in Utopia

En dan is daar eindelijk een nieuwe bewoner! Rob heet de beste man en wordt dan ook hartelijk ontvangen in de loods. Tijd om een voorstelrondje te doen en zodra iedereen zit vertelt Rob wat over zichzelf.

Rob is 35 jaar en is vrijgezel. Rob heeft eigenlijk verschillende beroepen uitgeoefend, zoals horeca en logistiek. Ook is hij massagetherapeut en wil daar binnen Utopia iets mee doen. Maar dat is niet zijn enige doel in Utopia. Hij wil iedereen helpen waar hij kan. Maar vooral een mooie tijd doorbrengen in Utopia is belangrijk.Waarom hij naar Utopia gaat? Hij ziet een uitdaging in Utopia, je komt jezelf hier tegen. En ziet dit dan ook als een avontuur. Verder heeft Rob veel gereisd dat was zijn passie. En veel van zijn tatoeages zijn ook in het buitenland gezet. Rob heeft samen gewoond met zijn drie neven, broer en achterneef. Ze zaten in een kraak pand en gaven illigale house party’s. Rob is super blij om in Utopia te zijn en wil het avontuur te gemoed. Hij beschrijft zichzelf als een nuchter persoon en een avonturier die telkens weer op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn bucket list raakt leeg én daarom heeft hij besloten om een nieuw avontuur aan te gaan, namelijk als bewoner van Utopia. Na het voorstellen gaat de kersverse nieuwe bewoner met Bjorn mee voor een rondleiding. Succes Rob!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:50

    Hij ziet er vriendelijk uit (daar is ze weer) wat heb je daar aan een massagetherapeut iemand die daar naar toe gaat die krijgt het vergoed van zijn verzekering, en die gaat daar dan niet naar toe. Of is dit ander therapie.
    Kan hij bij Colinda in het hok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *