Praten over de liefde

Praten over de liefde

Mark en Gina hebben openlijk toegegeven elkaar leuk te vinden. En dat betekend dat er wel het een en het ander over de liefde besproken moet worden.

Zo sprak Gina met Gaby waarin ze aangaf dat ze zich toch wel een beetje schuldig voelt. Het is zo’n dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik zó happy, aan de andere kant voel ik me lullig tegenover Vanessa aldus Gina. Maar volgens Gaby is er niets aan de hand, soms gebeuren die dingen. Soms komen dingen op je pad. Vanes begrijpt het wel. Ik weet zeker dat ze het begrijpt. Ze ziet al vanaf het begin dat de twee elkaar gelukkig maken. Daar is niets verkeerds aan! Op dat moment komt nieuwe bewoner Rob het Utopia terrein op maar na de voorstelronde volgt er al snel een gesprek over hetzelfde onderwerp. Dit keer op de trampoline met Naomi erbij. Gina zegt tegen de dames erg gelukkig te zijn maar in het begin twijfelde ze wel aan haar gevoelens. Maar toen ze bevestiging kreeg en de twee het aan elkaar toe hebben gegeven gaan ze wel rustig aan doen. We hebben alle tijd om elkaar te leren kennen. Ik wil niet met een streepje achter beginnen. Hij moet eerst alles afsluiten met Vanes en daarna kunnen we langzaam beginnen. Ik wil het niet overhaasten! Naomi en Gaby vinden dat wel goed maar zijn natuurlijk ook erg enthousiast. Ze vinden het een klein beetje sneu voor Bjorn, die zag Gina ook wel zitten. Maar ze beamen dat ze Mark nog nooit zo verliefd hebben gezien in Utopia. Wel geeft Naomi één tip, focus je niet teveel op je lover….

Ook Bjorn heeft het inmiddels in de gaten en gaat het gesprek aan met Mark. Bjorn zag het al een beetje aankomen, en is blij voor Mark. Het ging me niet om Gina voegt hij eraan toe. Ik was gewoon even heel teleurgesteld dat mijn maatje niet binnenkwam. Maar toen dacht ik doe eens normaal man! Bjorn heeft besloten niet meer op zoek te gaan naar een maatje maar gewoon zijn ding gaat doen. Dat advies heeft hij ook van Joey en LauraB gehad. Mark antwoordt dat hij in het begin ook zijn tijd nodig had om zijn plekje te vinden. Maar inmiddels heeft hij het erg naar zijn zin. Daarna proosten de twee met hun biertje en kletsen gezellig even door.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Wil at 16:38

    En Naomi zegt focus je niet geveel op je lover, als er 1 dat doet is zei het wel, ziet ze dat echt niet?????? Als je gio ziet dan zie je naomi, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *