Wat vinden de bewoners van Rob?

Wat vinden de bewoners van Rob?

Rob liep vanmiddag het Utopia terrein op, hij is de nieuwe bewoner van Utopia. Maar wat vinden de bewoners nou van hem?

Rob heeft bij een aantal mensen een goede indruk achter gelaten, zo ook bij Wilco en Colinda. De twee vinden hem een goede aanvulling op de groep. En zeker voor Ivan, Mark en Joey. Wilco denkt namelijk dat Rob wel wat tegengas geeft tegenover Joey. Ik denk dat dit heel goed is voor de groep, het geeft mij in ieder geval een heel goed gevoel. Colinda kan dat beamen en vindt Rob ook een goede aanvulling op de wellness. Maar LauraB is ook helemaal blij met de nieuweling. Ze vind dat hij een positieve vibe om zich heen heeft hangen wat goed is voor de groep. En Naomi? Die vind Rob wel een goede match voor Gabriëlle. En last but not least vind Gina hem een gezellige gozer. En wat doet Rob zelf? Hij mengt zich lekker in de groep, kletst gezellig mee en is vooral blij dat hij in Utopia is. Goede aanwinst dus?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *