Een terugval voor Gabriëlle?

Een terugval voor Gabriëlle?

Inderdaad, een terugval voor Gabriëlle, want afvallen valt niet mee. Eerder hebben jullie in ons bericht: ” het negatieve weegmoment” kunnen lezen dat Gabriëlle vanochtend van Arjuna hoorde, dat ze niets is afgevallen ten opzichte van vorige week. Dat valt tegen! Maar Gabriëlle weet wel waar het door komt. Ze kan zich de laatste dagen niet inhouden wat eten betreft. De wanhoop klinkt ook echt in haar stem als ze het aan Bjorn uitlegt.

Gabriëlle zegt: “Ik heb zin in zoetigheid… De héle tijd!… Daarvoor heb ik helemaal nergens last van gehad. Ik zit al de hele tijd tegen mezelf te vechten en al twee weken. Eerst voelde het niet als een strijd, maar nu wel. En vandaag heb ik tiramisu gegeten, terwijl ik vanochtend aan Arjuna heb beloofd dat ik op scherp zou staan!”

Bjorn doet een mooi voorstel. Hij biedt Gabriëlle aan haar voedingscoach te worden. Hij zal er streng op gaan toezien, dat Gabriëlle gezonde voeding naar binnen krijgt. Met zo’n hulp moet Gabriëlle toch weer gemotiveerd raken. Wij wensen Gabriëlle succes met de strijd tegen de kilo’s! Denken jullie dat Gabriëlle met Bjorn als voedingscoach de zoete verleidingen zal kunnen weerstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:45

    Allemaal vergeefse moeite,zo gauw ze uit utopia is zit alles er in no time weer aan. Dan is er geen stok meer achter de deur en geen camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *