Het negatieve weegmoment van Gabriëlle

Het negatieve weegmoment van Gabriëlle

Gabriëlle is al tijden bezig om af te vallen, de Utopiaan doet goed haar best en is in totaal al 23,7 kg afgevallen sinds ze in Utopia is. Vandaag is het maandag dus dat betekend een weegmoment. Echter lijkt de uitslag een beetje negatief te zijn…

LauraB, Joey, Gabriëlle en Arjuna maken zich klaar voor het weegmoment. Zal Gabriëlle de mijlpaal van 25 kg halen? Joey en LauraB hebben vannacht namelijk een verrassing gemaakt, een enige echte basket (zie foto). Maar nu eerst eens kijken hoeveel ze is afgevallen… Gabriëlle gaat op de weegschaal staan en de uitslag is wat negatief. De weegschaal wijst namelijk hetzelfde gewicht als vorige week aan… De eindstand blijft dus op 23,7 kg staan, nog geen maalpijl bereikt! Maar ondanks dat wordt de verrassing toch onthult en krijgt Gabriëlle een blinddoek om. Ik had eigenlijk wat anders gehoopt, maar je mag toch even meelopen. We hebben wat leuks! Het stel loopt richting de basket en Arjuna zegt hierdoor ga je misschien nog meer afvallen. “Het is namelijk…. Je eigen krop sla in de tuin!, vult Joey al grappend aan. Bij de basket aangekomen stuitert Joey met de bal en Gabriëlle heeft al snel een vermoeden wat het is. Gabriëlle is erg blij als haar blinddoek af gedaan wordt en er een mooie basket voor haar neus staat. Ze gooit gelijk de bal richting de basket maar helaas, mis! Echter mag dat de pret niet drukken, ik vind het heel lief! Jammer dat ik jullie moet teleurstellen. Na deze leuke verrassing is het tijd om te sporten, de mijlpaal van 25 kg moet immers gehaald worden!

Basket in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:25

    Jammer ze gaat lekker gewoon door zetten je bent er nog niet uit en als je zo blijft ga je er ook nog niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *