Colinda wil een radioprogramma starten

Colinda wil een radioprogramma starten

Colinda heeft haar negatieve buien omgebogen naar positief. Ze zit weer vol ideeën, zo is ze druk bezig met het opzetten van een radioprogramma. Dit wil ze vanuit Utopia gaan doen, en elke dag één uurtje uitzenden. Dit zal online gaan, en mocht het echt aanslaan echt live natuurlijk! Zo vertelt ze aan Mark, maar ze heeft nog meer mogelijkheden die ingevoerd kunnen worden. Zoals reclameblokjes, eigen evenementen promoten en interviews houden met bezoekers. Mark is ook wel enthousiast en ziet er wel de potentie van in.

Echter is er wel één dingetje, er is een investering nodig van 200 euro. Mark denkt dat Colinda wel voor transparantie moet gaan en open kaart spelen tegenover de groep. Niet dat er weer zomaar geld uit de BV vloeit.  Maar aan de andere kant heb ik zoiets van: weet je, zet het lekker in gang. Er wordt ook steeds weer bij Wim besteld, zoals materiaal om te klussen waarvan ze zeggen dat het 300 euro is, maar dan krijg je toch weer een factuur van 500 euro exclusief BTW. Dan heb ik ook zoiets van waar is nou de scheidingslijn? Colinda twijfelt door deze woorden van Mark en weet niet of z e nu zomaar kan bestellen. Maar  van de andere kant verdient ze ook geld voor de bv. Uiteindelijk besluiten de twee Wilco er maar bij te betrekken en het plan voor te leggen. Wilco is overtuigd van de creativiteit van Colinda, maar vindt het ook fijn dat er transparantie is en dat voorop staat. Voorstellen aan de rest van de groep besluit Wilco. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd! Wie weet kunnen we Utopia binnenkort via internet radio ook nog eens volgen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:08

    Ze luisteren nu al niet en we hebben over haar niets te vertellen laat staan dat we naar haar programma gaan luisteren zonde van het geld om daar iets van 500,00 te besteden.
    Verzin iets waar je geld mee kan verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *