LauraB hoort Gina uit over de liefde

LauraB hoort Gina uit over de liefde

Hoe zit het nou precies met Gina, ontstaat er liefde tussen haar en Bjorn? Of misschien toch met Mark? LauraB besluit om op de vide eens duidelijkheid te vragen. Op welk type mannen valt ze precies?

Het is LauraB opgevallen dat er twee mannen zich behoorlijk uitsloven, Bjorn en Mark. Dit was vanmorgen tijdens het sporten ook het geval en daar moest ze wel om lachen zo vertelt ze aan Gina. Volgens Gina is er niets aan de hand, ze heeft het echt wel door als mannen met haar flirten. Momenteel is het gewoon gezellig en meer niet. Maar LauraB gaat er nog even verder over door en vraagt wat het type mannen is waar ze op valt. Gina antwoordt niet echt een type te hebben, al haar exen zijn verschillende types geweest. Maar Gina weet wel te vertellen de afgelopen tijd niet bezig te zijn geweest met mannen. Dit komt door vervelende ervaringen met haar huidige ex. Ook ben ik niet naar Utopia gekomen om op zoek te gaan naar een man. Ik ben hier voor mijzelf, ik wil hier geen verkering. LauraB vraagt voor de zekerheid toch nog even door. Als je hier zou kijken wie is dan jouw type? Die zit er niet tussen is het antwoord van Gina, Bjorn is lief maar niet de jongen waar ik op zou vallen.

Na het gesprek op de vide voegt LauraB zich naast Mark achter de laptop. Mark zegt lachend dat hij het net wel gehoord heeft. LauraB weet in eerste instantie niet wat hij bedoeld en Mark zegt dat je boven op de vide alles goed op kunt vangen. Dan begint het gesprek over liefde weer, LauraB vertelt lachend aan Mark dat Bjorn zich vanmorgen nogal uitsloofde tegenover Gina. Mark antwoordt dat hij het niet echt door had. Wel weet hij dat het in de buitenwereld erg uitvergroot wordt. Er zal niks gebeuren tussen ons benadrukt hij nog maar eens. LauraB adviseert om de bedden van elkaar af te halen maar Mark ziet dat niet zitten. Als ik zeg dat er niets gebeurd dan gebeurd dat ook echt niet! Op dat moment komt Nicole er ook nog even bij staan en zij vertelt dat ze ook nog met Gina gesproken heeft. Ze heeft aan haar gevraagd of ze Bjorn leuk zou vinden. Nee was haar antwoord waarop Nicole toen zei, wij vinden Bjorn ook niet leuk… Er volgt een hard gelach en Mark geeft toe dat hij zou liegen als Gina niet zijn type is. Hopelijk houdt Mark zich aan zijn belofte… Niet veel later is het eten klaar gemaakt door Nicole, Gina en Gabriëlle. Iedereen zit inmiddels lekker te smikkelen, smakelijk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:47

  Ik zal het kinderachtig vinden als Mark achter haar aan gaat hij heeft toch Vanessa gun Bjorn ook wat.
  En als Vanessa op je wacht ga je toch niet naast Gina leggen.
  Ik vindt het wel een leuk stel Bjorn en Gina maar moet dat nu als het niet meer gaat komen er weer rruzies kijk maar naar de anderen.
  Giorgio wil ook niks met haar voor vast maar legt toch dag in dag uit naast elkaar (Naomi)

 2. jeffrey at 19:25

  nou ik zeg dat ik het leuk vindt hoe het in utopia gaat kijk niet altijd maar probeer zo veel mee te krijgen en hoop 2016 ook weer utopia maar dan op een ander plek in nederland groet uut hoge noorden

 3. Anja at 16:34

  Laura moet het weer weten hoor, bahhhhhh. Wat is ze toch vreselijk in de weer, bemoei je met jezelf,maar vooral niet met anderen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *