Ivan is pissig omdat hij geen hulp krijgt

Ivan is pissig omdat hij geen hulp krijgt

Ivan is een beetje pissig, hij werkt samen met Wilco heel de dag aan de hindernisbaan maar krijgt geen hulp.

Als Ivan en Wilco even een koffie pauze nemen staat Joey ook in de keuken. Hij is bezig met het maken van zijn lunch, daar vraagt hij of hij nog klauwen nodig heeft. Ivan reageert vervolgens een beetje nors. Ik ben het een beetje beu al die handjes die aangeboden worden. Natuurlijk heb ik geen hulp nodig! Ik doe het zelf wel joh! Ik werk vannacht gewoon door, over een paar dagen is het klaar en wil ik niemand meer op het weiland zien. Vervolgens gaat Ivan weer naar buiten en Joey gaat achter hem aan. Hij benadrukt dat hij het enkel goed bedoelde. Ivan antwoordt dat wel te weten maar ergert zich eraan dat hij geen echte hulp krijgt. Zo vroegen Mark en Bjorn vanmorgen of ze konden helpen maar doen vervolgens niks. Helpen 5 minuten mee en zijn daarna weer weg. Help gewoon! Joey vindt dat dat niks met hem te maken heeft, je bent pissig op Bjorn en je bent pissig op Mark. Ik kan je helpen! Daarna gaan de heren naar het weiland en ondersteund Joey Ivan waar hij kan. Velen handen maken licht werk zullen we maar zeggen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Aggie at 10:28

  wat een vervelende dominante vent is die Ivan toch , vreselijk . En Nicole maar zeggen er is hier geen leider in de groep . Nou als het niet gaat zoals Ivan wil . Berg je dan maar . Dat je dat nog niet door hebt . Hoop dat ze eens op hem stemmen , maar dat durven ze niet , zegt al genoeg .

 2. bart g at 18:06

  Het vreemde is dat ze allemaal beginnen met zeuren…zo van niemand helpt mij.
  Waarom beginnen ze niet met morgens met z n allen om 8.00 opstaan en om9 uur een werk vergadering…
  Dan kan je iedereen aan spreken en iedereen aan het werk gaan.
  En het werk verdelen …

 3. Hortence at 13:28

  Goed zo Ivan je mag pissig zijn.Die Joey kan ook komen helpen.Die vent wilt zijn handen niet vuil maken.Laat die Gio ook maar komen helpen.Hij had toch een grote mond dat jullie heb buiten hadden gesloten met de mark.Die jongen is niet goed bij zijn hoofd .Zijn schouders zit vol met hechtingen.Dat jij en Bjorn hebben heb die mark gewoon goed gedaan.Al wekken wilde Gio niet met Bjorn samen werken .Gio heeft Bjorn altijd tegen gewerkt .Gio is gewoon jaloers op Bjorn.

  • Mjo at 13:50

   @Hortence, lees de laatste zin van dit artikel. Volgens mij helpt Joey, Ivan wel degelijk.

   Verder moet Ivan niet zo kinderachtig doen. Hij klaagt dat hij geen hulp krijgt, als Joey hem hulp aanbiedt, dan hoeft hij geen hulp. en loopt maar weer eens kwaad weg.

   Ivan zit zichzelf in de weg.

 4. anneke at 13:20

  Dat ze niet beginnen met wat er die dag gedaan gaat worden en dan zeggen jij hebt niks te doen kan je mooi helpen.
  Er moet met straf punten gewerkt worden er zijn altijd een paar die werken en de rest kijkt gewoon toe de mannen kunnen best mee werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *