Post voor Ivan en Mark

Post voor Ivan en Mark

Het is tijd voor post! Ivan en Mark zijn dit keer de gelukkigen, de heren storten zich snel op hun post en wij zullen omschrijven we we zoal hebben opgevangen.

Ivan heeft leuke post  gehad van onder andere een goede vriendin, maar natuurlijk ook van familie. Het lijkt positief te zijn want Ivan lacht regelmatig om het geen wat hij leest. Ook Nicole komt er al snel bij zitten om mee te lezen. Ook worden er verschillende foto’s mee gestuurd waar Ivan erg blij van wordt.

En dan naar Mark, hij heeft natuurlijk ook post gehad van Vanessa! Wat zou zij van Gina vinden? Eerst richt Mark zich op de post van Laura waar hij helaas niets over zegt. Daarna komt de brief van zijn zus aan de beurt waarin nadrukkelijk geschreven staat niet hardop voor te lezen. Later wordt er gevraagd hoe het met Laura is. Mark vertelt dat het goed gaat maar dat ze erg moet wennen aan de buitenwereld. Op naar de brief van Vanessa, ik zit nog steeds op die roze wolk. Blijf je er bij zitten, schat? schrijft ze onder andere. Maar ook snapt ze wel dat het vrouwelijk schoon hem probeert te versieren, hij ziet er volgens Vanessa goed uit. Wel komt ze nog even terug op Gina en zijn gedrag tegenover haar. Zoek een ander mannelijk maatje, voor de rest van de tijd dat je daar bent. Mark begrijpt niet waarom Vanessa hem waarschuwt voor zijn gedrag. Volgens hem zou zij toch moeten begrijpen dat alles uitvergroot wordt op social media. Hij zegt dat hij van haar houdt en is overtuigd dat hij Vanessa trouw blijft

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 22:30

    Blijf bij Vanessa en kom niet aan Gina je zit er te dicht op ,Bjorn vindt haar aardig en de eerste paar dagen zij Bjorn ook hou je even op afstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *