Confrontatie tussen Bjorn en Ivan

Confrontatie tussen Bjorn en Ivan

We gaan nog even terug naar gisteren avond er ontstond een kleine confrontatie tussen Bjorn en Ivan. Ivan heeft de afgelopen dagen al een aantal keer aangegeven teleurgesteld te zijn in een aantal mensen. Met name in Bjorn, die hem hulp aanbiedt met het bouwen van de hindernisbaan en vervolgens maar tien minuten zijn handen uit de mouwen te steken. Hij kan even niets meer goed doen in Ivan zijn ogen.  Zelfs niet als hij geïnteresseerd vraagt of het parcours inmiddels bijna af is. Ja, en niet dankzij jou. Of anderen voor hetzelfde geld luidt Ivans antwoord.

Ivan geeft aan dat het hem echt dwarszit en wil verder niet naar zijn verhaal luisteren. Als Bjorn zegt dat hij zich op de markt moet richten nu Ivan bezig is met andere dingen, raakt Ivan geïrriteerd. ik ben er echt een beetje klaar mee dat ik hier alles in m’n eentje moet doen  snauwt hij. Ach, het is heel simpel. Je kan niet op twee plekken tegelijk zijn volgens Bjorn. Ivan vindt dat antwoordt helemaal niks en wijst hem alvast op de stemming. Doe dan één ding goed. We gaan het 17 mei wel zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Tony at 22:43

  Die Ivan kan beter de echte nietsnutten op sommige dingen aanspreken !
  Hij geeft zijn ergernissen door aan de verkeerde mensen. Waarom ?

 2. Wil at 14:59

  Wie denkt ivan wel niet wie hij is, iedereen moet maar helpen, het is toch zijn project? Als een ander even geen zin heeft staat hij gelijk te blaffen, bah ivan dit gaat je stemmen kosten. Ik vind dit sneu voor bjorn, hijdoet echt zn best voor iedereen.

  • Mjo at 15:41

   @Toet, Als je mijn reactie helemaal had gelezen van 12:40, had je dus gelezen dat ik daar al schreef:

   “Ik zou BIJNA gaan denken, dat Ivan last heeft van een midlifecrisis” ik zeg dus helemaal niet dat hij een midlifecrisis heeft en met mijn reactie 14.06 geef ik alleen wat voorbeelden.

   Dus wel goed lezen en niet mijn woorden verdraaien.

 3. Toet at 12:58

  Ha ha ha midlifecrisis ik denk eerder dat het allemaal niet goed zit in die bovenkamer van hem.En beneden ook niet.Volgens mij mag hij van zijn mama niet met zijn fluitje spelen.Bij Vanessa was zijn mam behoorlijk boos.

  • Mjo at 14:06

   @Toet, een midlifecrisis en zeker bij een man, heeft niet altijd met seks te maken. Ook niet met je achtergrond/afkomst of geloof.

   Enkele kenmerken van een midlifecrisis:

   Het belangrijkste kenmerk van een midlifecrisis is dat de man in vrij korte tijd een heel andere persoon lijkt te zijn geworden.
   ◦De man gedraagt zich in veel opzichten totaal anders dan daarvoor
   ◦Hij mist de vroegere emotionele betrokkenheid bij vrouw/vriendin
   ◦Hij voelt en uit veel boosheid en verwijten jegens zijn vrouw. Alsof het allemaal een ander schuld is
   ◦Hij benadert alles vanuit zijn eigen behoeftes en heeft geen oog voor wat zijn gedrag aanricht
   ◦Hij vermijdt contacten of situaties die hem het gevoel geven dat hij zich moet verantwoorden
   ◦Hij heeft stemmingswisselingen. Variërend van erg boos, verongelijkt of juist emotieloos
   ◦Hij heeft de sterke overtuiging niet anders te kunnen handelen dan hij doet

 4. anneke at 12:00

  Wat is die Ivan een wisseld vallig mens zo komt hij voor Bjorn op toen met het stuk gooien van dat beeld , en nu scheld hij hem verot er zijn zoveel mensen die hem kunnen helpen kan die luiwammes van Joey eens niet wat meer zijn handen uitsteken ik hem nog nooit iets zien doen waar hij zijn handen smerig van werden.
  Het enigste wat bij hem goed is is zijn haar, begin me almeer aan hem te ergeren.

  • Mjo at 12:40

   @anneke, nou echt wisselvallig kan ik Ivan de laatste tijd niet noemen. Niemand in Utopia kan op dit moment iets goed doen bij Ivan. Hij snauwt de laatste tijd iedereen te pas en te onpas af.
   Het klopt wel wat je zegt dat hij het eerder op nam voor Bjorn en hem nu weer afsnauwt. Maar dat doet hij met en bij meerdere bewoners de laatste tijd.

   Ik zou bijna gaan denken, dat Ivan last heeft van een midlifecrisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *