Utopia nieuwtjes 29 april

Utopia nieuwtjes 29 april

Het laatste Utopia nieuws van 29 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

  • Gio voelt zich al een paar dagen niet lekker en vandaag lijkt dat ook weer het geval.
  • Gina heeft haar ochtend taak ook weer verricht, ze heeft een deel van de loods schoongemaakt.
  • Wilco en Colinda bespreken de afgelopen avond nog eens na. Wilco was namelijk emotioneel en had aardig wat gedronken. Wat was er aan de hand? Wilco had het gisteren over wijven die k*twijven zijn. Waarop Colinda zei dat hij gewoon naar de veroorzaker moest gaan. Maar dat viel bij Wilco niet goed en al snel kwamen de emoties. Hij heeft zelf veel moeten strijden om zijn kinderen…. Vervolgens streamlock. Vanmorgen gaf Wilco toe dat hij teveel gedronken heeft.  Wilco voegt eraan toe dat hij geen gaten in zijn geheugen heeft, maar wel ‘wakken’. Hij herinnert zich alleen nog dat hij “niet zo lief is geweest voor iedereen.
  • Wilco en Ivan willen als de gemeenschap Utopia iets doen voor de aardbeving in Nepal. Wilco zou het voor de fun wel daar willen bouwen. De twee vinden het wel iets om een paar procent van evenementen af te staan. Uiteindelijk besluiten de twee vanmiddag na de twister even te gaan zitten met de groep. Wellicht heeft de rest leuke ideeën om iets voor de overlevenden van de aardbeving in Nepal te doen.
  • Het cordwood huis van Nicole is af! Het huis is helemaal dicht! Ze rent een rondje van vreugde over het terrein.
  • Gina is bezig met het maken van een twister spel, dit wordt vanmiddag tussen 14:00-15:00 uur met zijn allen gespeeld.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *