Gina werkt aan haar droom

Gina werkt aan haar droom

Gina vertelde bij binnenkomst aan de Utopianen wat haar droom is. Ze wil een biologische kapsalon binnen Utopia opzetten. En vandaag besluit ze eens aan haar droom te werken. Samen met Mark bereiden ze een telefoongesprek voor met een haar producten producent. Mark geeft haar nog wat handvatten, weet je wie je moet hebben en wat je gaat zeggen? Gina legt nogmaals aan Mark uit wat ze wil vragen en in werking wil zetten. En het meeste wil ik gewoon persoonlijk vragen door een afspraak. Ik word een beetje zenuwachtig als jij erbij bent! Mark moedigt haar nog eens aan nee joh! Je kant het!

Gina toetst vervolgens het nummer in en begint te bellen. Gina wordt doorverbonden naar de juiste persoon en legt uit dat ze een bio kapsalon wil beginnen. Aan de andere kant van de lijn lijkt er wel interesse te zijn. En dat merkt Gina ook, is het handig als ik het u nog eens per mail stuur? De persoon aan de lijn antwoordt dat dat wel handig is zodat alles nog even ingezien kan worden. Het gesprek wordt positief beëindigt en Gina lijkt steeds dichter bij haar droom te komen. Maar waar moet de biologische kapsalon komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toet at 19:17

    Nou ze hebben het weer voor mekaar.Gina gelijk in bed met mark.Waar worden ze op uitgekozen.Schaamteloosheid .Wat een Stelletje zielenpoten.

  2. anneke at 13:33

    Mark is wel veel in de buurt van Gina gaat hij er toch voor.
    Wie heeft de B&B over genomen kan de kapsalon niet bij Colinda in daar is ook nooit iemand alleen hun twee,,maar zoek eerst maar voor klanten en heeft ze eigenlijk diplomaas en Gaby kan haar helpen met het haar op geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *