De gitaar van LauraB is gemaakt!

De gitaar van LauraB is gemaakt!

LauraB haar gitaar is terug! Deze werd eerder door Bjorn gesloopt en was dus weg voor reparatie. Wat gebeurde er toen ook alweer? Tijdens de verjaardag van Joey was het erg gezellig en de gitaar werd ook gebruikt. Bjorn had toen de gitaar om zijn rug hangen wat niet helemaal goed ging. De gitaar viel op de grond met als resultaat dat de hals van de gitaar brak. Met als resultaat een emotionele LauraB. Toen besloten Joey en Bjorn dat de gitaar gemaakt moest worden.  Het heeft even geduurd maar het instrument is nu dus weer helemaal heel.Bjorn gaat dan ook snel met hele gitaar richting LauraB. LauraB is natuurlijk erg blij en is er erg blij mee. Dankjewel, oh wat fijn! zegt ze tegen Bjorn. Ook staat er een handtekening van Stu Harsen op, de gitarist en zanger die eerder een thuisconcert gaf in Utopia. LauraB gaat snel aan de slag met het stemmen van haar gitaar zodat ze binnenkort weer aan de slag kan om muziek te maken. Kunnen we eindelijk weer van je gitaarspel genieten zegt Bjorn enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *