Twister spelen in Utopia

Twister spelen in Utopia

Gina en Mark zijn aan het stoepkrijten, ze maken een aantal vlakken voor de loods, zodat de bewoners samen Twister kunnen spelen. Onder het krijten vraagt Gina aan Mark, Houdt de zon ook van jou? Mark zegt resoluut Nee, van jou wel? Gina knikt en zegt ja! het zonnetje schijnt door mij. Mark is in een zwartgallige bui en zegt, het zonnetje schijnt al een hele tijd niet voor mij. Gina laat zich niet zo  makkelijk van haar stuk brengen en zegt op haar beurt, dat komt nog wel, na regen komt zonneschijn.En vind je stoepkrijten ook niet leuk? Waarop Mark zogenaamd fel reageert, Nee, en nou je kop houden. Gina moet er om lachen en zegt, nou, wat een gezellige man ben jij.  Mark antwoordt ja ja, maar wel een professionele partner, hè.

Als Gina en Mark later nieuwe stoepkrijt moeten gaan halen zegt Gina wat ze een mooie kleur vindt en dat is mintgroen. Mark geeft haar antwoord en zegt, oh ja en weet je wat ik mooi vind? Als je even vijf minuten je mond houdt. Gina ziet al krijtend de kans om meer over Mark te weten te komen. Van wie had je allemaal post? Ja, dat ga ik jou niet vertellen, want dan weet jij het ook antwoordt Mark. Gina vervolgt ja, maar ik wil het toch ook weten.  Mark hapt niet en zegt, jij hoeft helemaal niets te weten, je hoeft alleen maar mooi te wezen en verder niks. Waarop Gina bijdehand reageerde, Oh, dan hoef ik niet veel te doen. Zou voor Mark misschien toch het zonnetje gaan schijnen als Gina alleen maar mooi hoeft te zijn?

Niet veel later is het tijd om twister te spelen. Maar niet iedereen doet mee, Colinda, Joey, Gina, Bjorn, Gaby, Naomi, Gio, Gabriëlle en Mark doen wel mee. Het gaat er gezellig aan toe. Gabrielle gooit de dobbelstenen die Gina eerder vandaag gemaakt heeft en Gio vertelt aan de spelers waar hij of zij hun handen/voeten neer moeten zetten. Heeft deze groepsactiviteit de groep meer naar elkaar gebracht?

Twister spelen in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *