Bjorn sloopt de gitaar van LauraB

Bjorn sloopt de gitaar van LauraB

Het was gisterenavond nog erg gezellig in de loods, er was namelijk een klein feestje ter gelegenheid van Joey zijn verjaardag. Een groot deel van de groep stond gezellig bij elkaar bij de pooltafel. Er was muziek en niet te vergeten drank. Weinig bijzonders over te melden, het ging er gezellig aan toe. Buiten bij Le Luifel ook, totdat Bjorn de gitaar van LauraB sloopt…

Bjorn stond met Wilco, Chris, Mark, Laura en Wilco bij Le Luifel. Ook de gitaar was aanwezig en deze werd niet meer gebruikt dus wilde Bjorn deze op zijn rug hangen. Echter ging dat niet helemaal goed want niet veel later viel de gitaar op de grond. Met als resultaat de hals van de gitaar en wat snaren gebroken! Bjorn wil LauraB meteen op de hoogte brengen want anders doet hij geen oog dicht voegt hij eraan toe. Bjorn lijkt erg geschrokken te zijn van het voorval. Terwijl Chris hem adviseert om morgen het verhaal past te vertellen gaat Bjorn op zoek naar LauraB. Ik kan er niks aan doen zegt Bjorn tegen de rest van de groep bij Le Luifel, het is gewoon f*cking kut! In de slaapkamer aangekomen zegt Bjorn tegen LauraB dat hij iets heel ergs moet vertellen. Ik kan wel janken! Ik had die gitaar van jouw op mijn rug, en ik wil hem af doen en de band schiet los… Je krijgt een nieuwe gitaar van mij. De kop is eraf en ik wilde hem opvangen maar dat ging niet meer. Ik ben zo verdrietig dat wil je niet weten. Lieverd het komt goed antwoordt LauraB rustig, we kijken er morgen wel naar. Je gaat sowieso een nieuwe van mij krijgen schat benadruk Bjorn nog maar eens. Ook al kan ik er niets aan doen. Het maakt niet uit zegt LauraB, maak je geen zorgen. Bjorn blijft maar excuses maken maar LauraB blijft heel kalmpjes onder het voorval. Gelukkig maar!

Niet veel later komt Joey er ook achter. LauraB vertelt wat er kapot is. Joey zucht en zegt mother f*cker. We kunnen het niet meer terug draaien antwoordt LauraB. Gio kijkt ook naar de gitaar en vindt Bjorn maar een tyfus mogool. Naomi dacht dat alleen de snaren kapot waren, sjonge jonge jonge wat een sukkel! Gio en Joey besluiten Bjorn op te zoeken. Gelukkig ontstaat er geen ruzie want Joey blijft erg rustig. Die gitaar is het dierbaarste bezit wat ze heeft, Ik ken een violenmaker en daar wil ik hem heen brengen. En jij betaald hem. Dat lijkt me logisch aldus Bjorn, hij vindt het onwijs k*t. Ze ligt ook te janken in bed aldus Joey. Bjorn vindt het ook ontzettend k*t, en zal alles betalen. Later laat Joey aan zijn vriendin weten dat Bjorn is aangepakt. LauraB laat weten dat Bjorn een mens is en dat zoeits kan gebeuren. Echter blijft Joey volhouden dat wat de kosten ook zijn de gitaar gemaakt gaat worden. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:59

  Björn is een hele aardige jongen hij is veel te lief voor dat gekke stel daar .Trouwens iedereen kan een ongelukje krijgen .En hij heeft laten weten dat hij het erg vindt .Hou er dan over op .

 2. anton at 13:39

  dat vindt die gio leuk beetje de boel opnaaien en de aandacht van zichzelf verleggen na iemand die veel eerlijker en leuker is dan hem.

 3. anna at 12:29

  Waar bemoeien Gio en Joey. Het was al uitgesproken met Laura B wat wilde ze nou bewijzen dat ze een paar grote jongens zijn de 2 broeken poepers wat een kleuters en wat een taal…Gio heeft een hekel aan Bjorn wat een laaghartig balletje is hij toch…

 4. anneke at 11:23

  Het was al geregeld met elkaar waar bemoeid Giorgio zich er mee en dan die scheld woorden en altijd vrouwelijke woorden gebruik als man dan de mannelijke woord maar het zal beter zijn om alle scheld woorden 1 euro in de pot
  vind het jammer van de gitaar maar blijf ten alle tijden met je handen af van iemands spullen of vraag er na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *