Mark en Joey willen nog meer bezuinigen

Mark en Joey willen nog meer bezuinigen

We gaan nog even terug naar gisteren avond tijdens het verjaardagsfeest van Joey. Mark en de toen nog jarige job waren aan het poolen. Al snel gaat het gesprek over de financiële problemen binnen de BV. De heren willen nog meer bezuinigen.

Mark zegt vrijwel zeker te zijn dat niemand in de loods de geldproblemen erkent. De meesten horen het nog niet eens als ik het zeg. Het gaat gewoon slecht, het gaat bar slecht! Ik kan wel blijven zeggen dat we in de min gaan, maar er gebeurd verder niks… Momenteel staan de bewoners 7000 euro in de min. Terwijl er wel 500.000 euro is omgezet. De verbouwingen en de boodschappen gaat het meeste geld aan op. Al wordt er momenteel wel bezuinigt op de boodschappen en gaat het al een stuk beter dan eerst. We nemen alles, we betalen ook gelijk alles. Dat spreid je niet uit over zoveel maanden. Maar bij sommige producten is de winstmarge heel laag of je hebt tegenslagen als de musical en de massages… Er wordt enorm veel uitgegeven aan luxegoederen. Van niets naar feesten, feesten, feesten, feesten. We maken gewoon teveel kosten. Op alles, aldus Mark. Joey staat volledig achter het geen wat Mark zegt en al snel bespreken de heren een plan. Ze willen een “hold” op alle lopende investeringen. Maar Mark wil eigenlijk nog een stapje verder en dat is het afschaffen van zakgeld. Om zo sneller uit het financiële gat te komen. Gisteren hebben de heren besloten om vandaag eens in gesprek te gaan en een bezuinigingsplan op te stellen. Reorganisatie is nodig om in de plus te komen, zou het Joey en Mark lukken om nog meer bezuinigingen door te voeren? Met als uiteindelijke doel weer in de plus te komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:33

    Wat bedoeld hij met 500.000 euro is dat het begin geld en nu 700 euro in de min Waarom hebben ze zoveel gekocht voorhodenubouwen houten gebouwen dat leverd toch geen geld op ga voor dingen die je kan verkopen op de markt weer armbandjes en kettingen maken er zijn genoeg meiden die niks doen en op bed liggen ook kunnen de mannen dat gaan doen
    Het verdienen van uren geld dat moeten ze niet meer doen Giorgio meer gedaan dan Wilco lijkt me sterk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *