Gio wil voorlopig geen relatie, Naomi in tranen

Gio wil voorlopig geen relatie, Naomi in tranen

Vannacht is er naast het gitaar incident nog meer gebeurd! Naomi lag midden in de nacht te huilen. Vanmorgen vertelt Gio wat er precies aan de hand was…

Naomi huilde vannacht rond een uur of 2. Ze is verdrietig maar de oorzaak was toen nog niet echt duidelijk. Gio lag naast haar en probeerde Naomi ook te troosten met de gebruikelijke kusjes en knuffels. Uiteindelijk valt Naomi in slaap en vanmorgen heeft Gio aan Gabriëlle uitgelegd wat er zich nou precies heeft afgespeeld. Gabriëlle hoorde Naomi namelijk huilen en Gio legt uit dat hij altijd eerlijk naar Naomi is. En ze vroeg over een relatie en dat soort dingen. Waarop ik zei daar ben ik gewoon nog niet klaar voor. Ook al vind ik je hartstikke leuk en ben verliefd op je maar… Gabriëlle onderbreekt hem en vraagt zich af of Gio dat echt goed kan scheiden. Gio antwoordt echt verliefd te zijn maar het is wel in Utopia. Ik weet hoe het hier gaat. Maar sluit niet uit dat ze ooit wel een relatie krijgen. Gabriëlle snapt Gio wel maar weet wel dat het heel naar moet zijn geweest voor Naomi om afgewezen te worden. Wel complimenteert ze Gio dat hij zo eerlijk is, daar zouden veel vrouwen wat aan hebben.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:43

    Kon je verwachten hij speeld met mensen als hij haar weer nodig heeft mag ze weer komen opdraven wordt tijd dat bij vertrekt misschien kan hij samen als Patrick eruit gaat mee lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *