Utopia nieuwtjes 26 februari

Utopia nieuwtjes 26 februari

De Utopia nieuwtjes van 26 februari vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen vermelden we in dit bericht zodat je niets hoeft te missen!

 • Tineke was vanmorgen alweer op tijd wakker. En stort zich gelijk op wat huishoudelijke taken. Ook spreekt ze Patrick aan of hij de wc wil poetsen. Dit schiet bij Patrick in het verkeerde keelgat. Het interesseert me niet en desnoods spuug ik iedereen in het gezicht die op mij gestemd heeft tijdens de nominaties voegt hij eraan toe. Later besluit Patrick toch maar de wc’s schoon te maken. En legt Tineke uit waar zijn gedrag vandaan komt. Andere bewoners hebben allemaal gebruik gemaakt van zijn kennis en nu spugen ze hem uit. Misschien had Patrick zich beter in kunnen houden?
 • Joey en LauraB bekijken de schade van de gitaar, met daglicht is het nog beter zichtbaar wat er allemaal kapot is. Hoeveel zou het kosten om de gitaar te laten maken?
 • Gabriëlle vraagt Joey om hulp, ze heeft woorden gehad over Utopia magazine. En lijkt wat schrikachtig te zijn voor haar mede bewoner. Er wordt een hoop geklaagd over Patrick, zou hij nog meer gevaar lopen weggestuurd te worden?
 • Een vrachtwagen op het terrein, deze komt kozijnen leveren voor de wellness van Colinda. De kosten? Zo’n 400 euro. Tijd voor bezuinigingen?
 • Danny laat zich ook van de goede kant zien en is bezig met het kippenhok. Gio zou dit eigenlijk doen maar ligt nog lekker in bed.
 • Arjuna is ook weer in Utopia voor Gabriëlle, tijd om sportief bezig te zijn!
 • Het nieuwe kippenhok is vanavond officieel geopend! De kippen hebben weer een nieuw verblijf. Danny heeft dit binnen één dag op weten te bouwen. Gio daarin tegen deed er wat langer over…
 • Colinda heeft commentaar over de nieuwe bewoners. Welke nieuwe bewoners ze bedoeld is niet helemaal duidelijk. Het zou om een vrouw gaan die te weinig doet. Ook zijn de nieuwelingen niet creatief genoeg en brengen geen geld binnen. Colinda krijgt er zelfs een emotionele bui van. Als LauraB naar namen vraagt krijgt ze die niet van Colinda.
 • Er wordt gezellig gegeten en er zijn eet gasten, vanavond staat er roti op het menu.
 • Ondanks het “lekkere weer” gaan Gio en Naomi gezellig de koeien verzorgen.

Uiteraard zullen we dit bericht nog meerdere malen aanvullen, kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er zich in Utopia afspeelt? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Kozijnen arriveren in Utopia

Danny bezig met kippenhok

Kippenhok wordt geopend

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:52

  Danny blijft er niet in want ze vinden een schoonmaker beter dan iemand die wel wil helpen waar het nodig is
  Patrick mag zeker uit kijken maar ze weet hoe hij is en een fan van Wilco je weet maar nooit

 2. Mjo at 11:03

  Patrick kan Tineke beter te vriend houden.

  Tineke deelt nu al de lakens uit en is nog geen 48 uur binnen. Weet niet of dat ook zo’n goed idee is, of dat bij anderen ook niet verkeerd zal / zou vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *