Een hoop geklaag over Patrick

Een hoop geklaag over Patrick

Patrick wordt veel besproken vanmorgen, hier schreven we al eerder over in het bericht van de Utopia nieuwtjes van 26 februari. Maar ook Bjorn en Gaby hebben zo hun irritaties. Kortom een hoop geklaag deze morgen in de loods. Wat gaat de dag nog meer brengen?

Bjorn begint over Utopia magazine, Patrick doet het grafische puntje en het botert niet meer zo goed tussen hem en Gabriëlle. Ik heb al tegen Gabriëlle gezegd dat ze echt wel zonder Patrick kan. Daar gaan we gewoon een oplossing voor zoeken. Maak je daar echt niet druk om! Ze vroeg me net ook al of ik vanmiddag even met haar wilde zitten. Er zijn mensen die 20.000 keer beter zijn dan dat hij is. Hij doet er 2 jaar over en iemand anders doet er 2 weken over. Waarom denk je dat het zo extreem lang duurt? Niet omdat hij super goed is. Gaby is vanmorgen het gesprek aangegaan met Patrick. En wat zij uit zijn verhaal kan opmaken is dat hij een ander idee had als Gabriëlle. Hij ziet dat anders omdat hij er zoveel werk en energie heeft ingestoken. Waardoor hij denkt ook recht te hebben inbreng te hebben in het magazine. En dat is niet waar want, het is het idee van Gabriëlle. Hij werkt voor haar en daar heb je voor ingestemd. Dat kon ik niet tegen hem zeggen want dat ging gewoon verkeerd. Bjorn antwoordt je moet gewoon zeggen wat je vindt hoor. Gaby laat weten dat ze het vervelend vindt hoe Patrick nu doet. Nu juist omdat hij op de bank zit helemaal. Hij valt nu ook door de mand aldus Bjorn. Gisteren in het begin van de dag heeft hij zich weer leuk neergezet maar voor het eten is hij alweer door de mand gevallen tegenover mij. En nu ook weer tegenover Gabriëlle… Ik hoop dat die twee nieuwe dat gewoon inzien en dat ze denken dat is niet best. Het is ook niet best en zeker niet als je op één dag het met 2 mensen aan de stok krijgt. Gaby had het wel geweten als ze een nieuweling zou zijn en Bjorn sluit zich er volledig bij aan. De twee nieuwe zijn vast niet zo dom om dat te zien concludeert Gaby. Ik wil hem niet weg hebben maar ik weet dat hij eruit gaat. Bjorn denkt dat het gewoon het beste is als hij eruit gaat. Je kunt erop wachten met wie hij het vandaag aan de stok krijgt. Ook Mark hoort het gesprek en zegt de beste man gewoon te negeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. N.RIANE at 00:29

  Beste mensen,
  ik heb jullie reacties gelezen, maar helaas moet ik jullie teleurstellen.
  Patrick heeft psychische problemen, en hij moet eerst hulp gaan zoeken.
  Trouwens, iedereen daar heeft zijn eigen probleem…!!!?

 2. Victoria at 14:16

  Ik ben het helemaal met je eens Mieke. Wilco is een Judas pur sang!! Bij ieder groepje loopt hij te shoppen om Patrick zwart te maken. Wie ben je dan zelf?? Ook Colinda zou zich moeten schamen. Niet met de een van bil, dan METEEN met de ander van bil. Gratis overstap van ‘relatie’. Ze had ook een tijdje alleen kunnen blijven om het zuiver te houden en te kijken wat Utopia zo voor haar zou betekenen. Patrick is extreem veel en door veel huichelaars uit zijn tent gelokt. Jammer dat hij daar geen weerstand aan kan bieden. Ze lachen in hun vuistje.. Het is natuurlijk ook gewoon het makkelijkst om mensen die je niet welgevallig zijn, gewoon weg te stemmen!! Makkelijk toch? Ideale samenleving? Dacht het niet.

  • Mjo at 14:59

   Een reactie naar mijn hart, beste @Victoria. Dit is zo ongelofelijk waar wat je schrijft.

   Ik vind het de laatste tijd dan ook niet echt leuk meer om te kijken. Het doet gewoon zeer om te zien hoe Patrick er ingeluisd / gekoeioneerd wordt. Natuurlijk heeft Patrick ook dingen gedaan die niet kunnen, maar dit verdiend hij niet.

 3. Mieke at 12:13

  Elke samenleving heeft mensen waar je niet mee overweg kunt en waar je mee moet leren dealen. In Utopia is het de gewoonte geworden om iedereen af te kraken tot het bot.
  Wilco is ook veel schuld aan het gedrag van Patrick, die twee hebben een hele negatieve wisselwerking op elkaar. Ook hoe Colinda zich gedragen heeft ten opzichte van Patrick is ook niet fair. Dit heeft allemaal meegedragen aan het gedrag van Patrick.
  Ik wil Patrick zijn gedrag lhelemaal niet goedkeuren, maar ik wil aangeven dat ook andere mensen zich niet naar behoren gedragen.
  De inwoners menen dat ze allemaal iets meer en beter zijn dan de rest, maar het is een hele zwakke samenleving geworden en ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet.

  • Mjo at 15:02

   Ook met jouw reactie eens beste @Mieke.

   Ik vind het de laatste tijd dan ook niet echt leuk meer om te kijken. Het doet gewoon zeer om te zien hoe Patrick er ingeluisd / gekoeioneerd wordt. Natuurlijk heeft Patrick ook dingen gedaan die niet kunnen, maar dit verdiend hij niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *