Patrick weigert weg te gaan uit Utopia

Patrick weigert weg te gaan uit Utopia

Patrick is genomineerd, en hij weet niet wat hij er mee moet. Hij vrijwel zeker te zijn dat hij Utopia moet verlaten en dan toch weer niet. Hij gaat met Gabriëlle een warrig gesprek aan en heeft een negatieve bui. Als hij eruit gestuurd wordt weigert hij te gaan.

Patrick zegt tegen Gabriëlle hij is hier net drie uur binnen en begint gelijk over jouw angst voor dieren. Dat kan ook gewoon interesse zijn antwoordt Gabriëlle maar Patrick ontkent dat. Ja Pat zegt Gabriëlle, for real do! Als je naar de streams of tv kijkt dan weet je dat het gewoon zo is aldus Patrick. Dan hoef je niet te vragen waarom. Hij kan toch vragen waar het vandaan komt vraagt Gabriëlle zich af. Het is een hele normale vraag. Patrick weet het niet, Misschien ga ik te ver nu. Gabriëlle denkt dat Patrick nu zo praat om de positie waar hij in zit. Ja antwoordt Patrick, ik moet overleven nu. Je bent gewoon alerter aldus de Surinaamse. Ik weet niet waar ik straks heen moet gaat Patrick verder. Gabriëlle probeert de uitvinder de positieve kant op te buigen maar dat lukt niet. Mocht jij naar buiten gaan, maar daar ga ik niet van uit… Dat ga ik niet aldus Patrick die haar onderbreekt. En net zeg je dat je wel gaat en nu weer niet aldus Gabriëlle. Je zegt elke keer het tegenovergestelde. Patrick antwoordt dat hij niet gaat als hij weg zou moeten. Dus je wilt zeggen als jij weg moet niet weg gaat? Misschien antwoordt Patrick, dat heb ik overwogen. Gabriëlle denkt dat als hij moet gaan hij toch echt weg moet. Patrick krabbelt al een beetje terug. Ik zeg het ook wel… Maar ik ga er vanuit dat het niet gaat gebeuren. Ik maak het magazine af en ik hoop dat bepaalde mensen hun ogen open doen. Ik zou niet begrijpen waarom ik door verliefd en liefdesverdriet te zijn ehh… Iedereen ziet en ervaart dingen anders aldus Gabriëlle. Volgens Patrick is het een periode geweest en Gabriëlle denkt dat bepaalde mensen dat niet meer geloven. Daarna besluit Patrick maar een sigaretje te roken.

Wat later gaat Patrick op zoek naar de latpop en gaat het gesprek aan met Bjorn. Als Bjorn vraagt wat Patrick van de nieuwe bewoners vindt reageert hij geirriteerd.  Ik zit in een hele, hele, hele heftige overlevingsstand. Jij hebt een huis als je naar buiten gaat, ik niet. Ik vind het heel vriendelijk dat jullie me allemaal zo afzeiken in een centraal maar als je ’s ochtends wakker wordt en je loopt naar buiten als het regent dat het zeikt, realiseer je dan even dat je iemand de straat opgooit? Bjorn reageert verbaasd over het geen wat Patrick allemaal zegt. Waarom moet ik rekening houden met dat jij geen huis hebt? Patrick antwoordt Ja waarom zou je inderdaad. Dat maakt je de ongevoelige klootzak die je bent. Het conflict loopt gelukkig niet uit de hand en Bjorn vindt hem maar een figuur, wat een man!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 32 reacties op dit artikel
 1. Ton at 00:03

  Patrick weigert er uit te gaan, hij weet niet wat hij er mee aan moet.
  Hij mag nu al weg alstublieft zeg, die mafkees !
  Hij heeft partij gezocht bij de verkeerden ! En nu weer zielig doen zeker !
  En dan gaat meneer weer huilen, maar tranen zie je nooit ! Aansteller !

 2. nelly at 20:41

  Nou Patrick is helemaal geen triest figuur hij word alleen in alles op zijn vingers gekeken Wilco heeft al van dag 1 de pik op Patrick,Wilco moest toch ook niks van Colinda de schijnheilige hebben was toch zijn type niet wat doet hij nu om Patrick te kloten ligt hij te flikflooien met de helderziende ?????Met andere woorden ik kan alles hier in utopia nou hoop dat die 2 snel volgen.

 3. Willy at 09:46

  Tja, zou patrick het monumentje nog af krijgen? Waar hij eerder van zei, ik moet alles op alles zetten om het af te krijgen mocht ik eruit moeten, nou ik zie hem niet meer bezig in zn schuur, hij moet zonodig met andere dingen bezig zijn,en de arrogante bink uit hangen,Bahhh

 4. anna at 06:18

  WILCO EN COLINDA EN HUICHELAAR MARK DIE HEBBEN ALLES BEKOKSTOOFD OM PATRICK DE PUNTEN TE GEVEN…MAAR DAT COLINDA PATRICK DE SCHULD GEEFT DAT ZE TE KIJK STAAT T/O HAAR KINDEREN DAAR HEEFT ZE PATRICK NIET BIJ NODIG DAT DOET ZE ZELF WEL WIE GAAT ER NU ALS MOEDER OPEN EN BLOOT LIGGEN KRIKKEN MET IEDEREEN

  • Mjo at 09:27

   @anna voor 100% met je eens.

   Wat een smerig gekonkel door Wilco, Colina en Mark. Bah bah.

   Er wordt in Utopia een zeer smerig spelletje gespeeld.

  • anneke g at 12:49

   Ben het met je eens daar hoeft ze Patrick niet over aan te spreken ze maakt der eigen belachelijk als ze niet met Wilco was gegaan was het anders gelopen

  • elisabeth at 22:13

   helemaal eens met Anna het is ook een misselijk makend zootje daar dat moet nu een nieuwe samenleving maken nou ze kunnen nog niet eens zelf iets voor elkaar krijgen ik vind er niks meer aan bah

 5. rina at 00:00

  Ik vind als Patrick eruit gestemd wordt moet hij er gewoon uit dat is het spel.
  Het is het leger des Heils niet.
  Dan gaan alle daklozen zich aanmelden.
  Als hij een baan zoekt dan krijgt hij vanzelf ook wel een huis moeten we allemaal toch.
  Eerst dat gejank toen zijn verkering uit was en straks gejank omdat hij eruit moet.
  En saai wordt het niet daar zorgt de rest wel voor.

 6. Helmie at 23:39

  Het zal toch echt niet zo zijn dat die gek vaneen Patrick het voor elkaar gaat krijgen om Utopia niet hoeft te gaan verlaten wegens zijn zielig gedrag dat hij dakloos zou zijn??? Aub neeeee toch, met Rienk had toch ook niemand medelijden!!! Eruit met die zieke vent, dan liever Rienk terug als dakloze…

 7. galor65 at 22:38

  Dit soort mensen als die Patrick, zo iemand gebruikt onze maatschappij, ons belastingbetaler en Nederlander. Misselijk wordt ik van dit soort figuren! Ga werken get a job. Zorg voor je kinderen, alleen maar negatieve energie…have a nice live…

  • anthony at 11:03

   Hallo

   Ik ben het niet helemaal eens met je stellingname dat dak en thuisloze de maatschappij gebruiken en de belasting betaler
   Veel mensen die dakloos zijn geworden hebben daarom niet gevraag en zijn door scheiding of na jarenlang dienstverband werkloos geworden en op die manier thuis of dakloos geworden en de weg terug naar een normaal leven is hard en moeilijk maar niet onmogelijk

   Wat Patrick aangaat die verdient het niet om er uitgezet teworden dat iedereen een negatieve indruk over hem heeft en de echte Patrick niet meer ziet ligt grotendeels aan Wilco want als je dagelijks gekeken had dan had je gezien hoe wilco Patrick van af dag 1 dat Wilco er in zit hem als pispaaltje en slachtoffer heeft uitgezocht

   Kijk als ik in Patrick zijn schoenen had gestaan had Wilco al na 1 maand geen tanden meer in zijn mond gehadt Wat dat aan gaat is Wilco zo gehaaid en sniekie das lusten de honden geen brood van

   Dit moest me even van het hart

   Met vriendelijke groeten Anthony

    • anthony at 13:21

     Ik heb het zo netjes als ik kon gezegt

     Maar bepaalde feiten moesten gewoon eens gezegt worden

     Het is gewoon te triest voor woorden dat wilco dat voor elkaar krijgt wat hij van begin af aan mee bezig is geweest
     En dat zoveel mensen niet willen zien wat voor achterbaks spelletje hij speelt

     Ik heb wel vaker edele dieren met oogkleppen op gezien maar dit slaat alles

     Zo wel binnen en als je naar reakties kijkt ook buiten Utopia

     Wat dat aangaat speelt wulco het spelletje goed op zo’n manier dingen in gang brengen zodat men als het balletje rolt al niet meer ziet dat hij degene is die het balletje aan het rollen heeft gebracht

     De volgende slachtoffers van wilco als Patrick er uit gaat is of Bjorn maar ook mogelijk colinda
     Wat zou voor hem het ultieme doel zijn

     Werd pat en col uit elkaar dan pat uit Utopia en dan als volgende projeckt colinda er uit
     Dat zou echt gehaaid zijn maar mij niet verbazen

  • anneke g at 12:43

   Wat ik niet begrijp als dit wordt gezegt wij betalen jullie belasting maar als een bewoner die er nu uit gaat heeft als het zo was misschien ook geen baan meer en zal dan ook een uitkering aan gaan vragen dan heb je het over iedereen die in UTROPIA woont

 8. Yvon Janssen at 22:33

  Gelijk heb je Willy,die man spoort toch echt niet!!!gaat hij nu weer de zielige uithangen!!!de dakloze!!ik geloof het niet en als het zo is heeft hij het aan zich zelf te danken!!!
  Anneke iedereen heeft een spel gespeeld maar die Pat blijft spelen en nu op de gevoelens van mensen hoop dat ze daar niet intrappen,lekker stel CIO en Pat,hebben alletwee niets uitgevoerd!!als die draak van een vent weg is voorspel ik je dat er rust in de tent komt,jammer natuurlijk voor de kijker is het minder spannend

 9. anneke at 22:19

  Heb net weer even gekeken naar Utopia zegt Wilco dat Patrick mensen probeert te ronzelen om niet op hem te stemmen daar kwam het z’n beetje op maar wat was Wilco dan aan het doen die was toch samen met Mark en Colinda het zelfde aan het doen en dat mag dan wel en zag en stukje wat morgen komt de opmerking dat sloeg op dat Patrick haar vernederd had en dat hadden haar kinderen gezien maar doet ze daar zelf niet aan mee
  Zal als Patrick eruit gaan de rust weder keren denk het niet dan hebben ze altijd wel iemand anders zelf doen ze niks fout maar het zal wel rustiger worden

  • Mjo at 11:10

   Ik hoop voor jou, dat je nooit om welke reden dan ook, in de situatie terecht komt dat je geen dak meer boven je hoofd hebt.

   Deze is ook voor jou: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *