Tineke laat zichzelf zien

Tineke laat zichzelf zien

Tineke één van de nieuwe bewoners en is vanmiddag samen met Danny binnen getreden. Dat Tineke een missie heeft laat ze wel merken. Ze wil graag een schone loods en oogt als een prima vervanger van Vanessa.

Na de voorstel ronde en een rondleiding geleid door Chris stroopt de nieuwe bewoonster haar mouwen op. Ze besluit de vaatwasser in te ruimen, het eerste stapje om een schonere loods te krijgen. Niet veel later richt ze zich op de was en raakt in gesprek met Mark. Ze oppert professionele wasmachines wat werkt een stuk fijner en zeker met zo’n grote groep mensen. Maar of Mark dat ook zo’n goed idee vindt? Buiten loopt ze ook nog een rondje en komt Wilco tegen. De twee raken aan de praat en Tineke lijkt Wilco leuk te vinden. Deed liet ze ook al een beetje los in haar promotiefilmpje. Al snel probeert Wilco uit te vogelen of ze Patrick uit de groep zal stemmen. Tineke doet er nog een beetje geheimzinnig over maar laat wel blijken dat ze ook het groepsbelang voor ogen houd. Wilco antwoordt met een lach, dan ben je al een heel eind!

Hoe denken de bewoners over de nieuwelingen?

Uiteraard wordt er ook gesproken over de nieuwe bewoners. Zo ook Mark en Laura. Mark vindt Danny erg gezellig maar heeft voorlopig de neiging om voor Tineke te kiezen. Als ik kijk naar wat we nodig hebben is het overduidelijk voegt hij eraan toe. Maar ik heb nog geen duidelijke voorkeur, ik kijk het voorlopig nog wel even aan. Hier kan Laura zich ook volledig in vinden.

Naomi en lauraB vinden het grappig om te zien dat Joey en Giorgio lichtelijk ontdaan zijn door nieuwe bewoner Danny. Danny mag er zijn volgens de twee en hun vriendjes vinden dat blijkbaar een beetje lastig. Zij hebben namelijk aangegeven voor Tineke te gaan omdat ze Vanessa missen. Maar LauraB en Naomi denken dat de exacte rede toch ergens anders door komt… Wat denken jullie? Wie gaat het worden? Danny of toch Tineke?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anthony at 11:36

    Helemaal mee eens wie is het volgende slachtoffer van wilco dat is of Bjorn maar kan ook colinda zijn dat zou echt gehaaid zijn eerst Patrick en colinda uit elkaar Patrick eruit en daarna Colinda zou me niets verbazen met die gek

    Bij mij had ie al na 1 maand geen tanden in zijn mond gehad

  2. Druif at 02:29

    als tineke blijft word het spannend , catfite;) tussen col en haar.
    En ze kan het nu al vinden met Wilco aangezien hij iedereen manipuleert om zijn zin te doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *