Beau heeft het nog altijd moeilijk met het vertrek van Johan

Beau heeft het nog altijd moeilijk met het vertrek van Johan

Het vertrek van Johan heeft voor veel ophef gezorgd in de loods vandaag. Vooral Beau heeft het moeilijk met het vertrek van hem. De twee zijn de laatste tijd erg close is geworden. Romy gaat het gesprek met haar aan over hoe ze zich voelt. Ga je hem missen vraagt Romy aan haar. Beau vertelt dat dit inderdaad zo is. Het afscheid was heel lastig legt ze uit. En voegt eraan toe dat zij en Johan twee weken geleden voor het eerst gezoend hebben en dat dat het afscheid er niet makkelijker op maakte. Het wordt gewoon nooit meer zoals hier vervolgd ze sip terwijl ze een traan uit haar ooghoek veegt. Dat is wel zo Beau maar je gaat hem wel zien straks benadrukt Romy. Beau knapt op van de lieve woorden van haar maar heeft het overduidelijk moeilijk met het vertrek van hem. Het is heel gek maar uiteindelijk komt alles weer goed besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Cristina at 10:47

    Beau doet het toch ook niet zo netjes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Dat mag toch gezegd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *