Weekblad Party interviewt Beau over Johan zijn vertrek

Weekblad Party interviewt Beau over Johan zijn vertrek

Nu Johan is vertrokken, is iedereen benieuwd hoe Beau zich voelt. Niet alleen de bewoners zijn nieuwsgierig, ook de Nederlandse pers. Beau wordt namelijk gebeld door het weekblad Party. De interviewer is benieuwd hoe Beau zich op dit moment voelt en wat er door haar heen ging. Beau vertelt dat ze erg is geschrokken, ondanks dat ze wist dat hij grote kans maakte om weg te gaan. Ze laat verder wel weten dat zij nog wel meedoet met de eindstrijd. Ik vecht voor twee, ook voor Johan vertelt ze. De twee praten nog even door over Johans populariteit en Beau haar verdere strijd. En daarna zit het interview erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Evelienwassink at 20:37

    Vind het niet leuk meer . Bas met zijn arrogante lachje die heb ik wel gezien die mag naar Do. Jammer dat Johan weg moet , iedereen vond hem wel leuk hij bracht een beetje reuring.

    • ROb at 21:06

      Tja, het is niet anders helaas, ik had ook liever gezien dat hij Billy naar huis had gestuurd, die had er meer recht op dan Johan. Ik weet alleen niet wat het met de populariteit van Bas gaat doen, daar ben ik wel stik benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *