De ouderenavond is van start gegaan

De ouderenavond is van start gegaan

De ouderenavond is van start gegaan in Utopia. De ouderen worden hartelijk ontvangen. Wanneer alle jassen zijn aangenomen mogen de gasten plaatsnemen aan tafel. Billy en Romy ontfermen zich meteen over de drankjes en Demi, Fay en Senna doen een rondje langs de tafels om een praatje te maken. Zodra iedereen iets te drinken heeft neemt Chipp het woord om iedereen nogmaals welkom te heten. Naast het dineren legt hij uit dat er ook een aantal acts zijn. Zo zullen er bewoners optreden, kan Billy voorwerpen van de gasten bekladden, zal Madilia aanwezig zijn als visagiste en zullen Bas en Chipp de gasten vermaken met een aantal goocheltrucs. De mannen winden er geen doekjes om en gaan ieder naar een tafel waar ze een aantal kaarttrucjes met de gasten doen. De gasten zijn gezellig met elkaar in gesprek en er hangt een goede sfeer. Hoewel de voorbereiding misschien beter had kunnen gaan, lijkt de ouderenavond een succes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *