Is Baldr qua gedrag veranderd nu Johan niet meer in Utopia woont?

Is Baldr qua gedrag veranderd nu Johan niet meer in Utopia woont?

Het is Demi, Fay en Madilia in de loods opgevallen dat Baldr is veranderd sinds Johan weg is. Hij is opeens veel losser en speelt met het publiek zegt Demi tegen Romy. Romy kijkt bedenkelijk maar vindt eigenlijk ook wel dat Baldr is veranderd. Zou het door Johan komen, hij was natuurlijk wel de gangmaker vraagt Demi zich hardop af. Romy denkt dat ze daar wel eens gelijk in zou kunnen hebben. Naast de tweeling heeft ook Madilia het idee dat Baldr opbloeit sinds Johan weg is. Baldr was denk ik echt onzeker omdat Johan enorm zelfverzekerd was op het podium voegt ze eraan toe. Nadat Demi haar vermoedens met Romy heeft gedeeld gaat ze zich naar Fay. Ja inderdaad! Dat komt natuurlijk omdat Johan weg is roept Fay verbaasd uit. De twee besluiten om meteen naar Baldr toe te gaan om hem te complimenteren met zijn groei. Baldr straalt van oor tot oor als de tweeling het hem vertellen. Dankjewel, dat vind ik heel lief zegt Baldr met een glimlach. Twinsknuf roepen Demi en Fay in koor terwijl ze Baldr een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. hennie at 08:59

    kijk dan er zijn gasten en demi senna konen fff binnen achter pc gauw de boit weer in horen ze niet bij de gasten te blijcen of is sex zo belangrijk voir hun leuke ontmoeting de vierling liggen nog op bed

  2. hennie at 10:16

    er moet nog een uit utopua was ket 15 zoals begon dus nu fay eeg hoop dat ivan nog er een uit kag stemmen erger ke kapit aan de twins ket hun kinderstemmetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *