De ouderenavond in Utopia was een groot succes

De ouderenavond in Utopia was een groot succes

Hoewel de voorbereidingen voor de ouderavond niet echt goed gingen en er een aantal problemen waren was het toch een geslaagde avond. De bewoners hebben de ouderen voorzien van een heerlijke maaltijd, Hollandse stamppot en ijs als toetje. Nadat de ouderen hebben genoten van dit feestmaal is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Baldr, Cemal en Chipp brengen de leukste meezingers ten gehore en als Senna gezellige nummers uit zijn dj booth laat schallen, zetten de ouderen de polonaise in. De sfeer zit er duidelijk goed in en er wordt een hoop gelachen. Er kan wel gezegd worden dat de ouderenavond een groot succes was!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *