Senna maakt zich zorgen over Chipp die gaat samenwonen met Demi

Senna maakt zich zorgen over Chipp die gaat samenwonen met Demi

Senna en Demi gaan in de boot van Johan wonen nu Johan Utopia heeft verlaten. Met Johan zijn vertrek is namelijk de boot weer vrij en Senna ziet het dan ook helemaal zitten om met Demi de boot in te trekken. Chipp maakt zich hier echter ernstige zorgen over en wil daarom hem voorbereiden op zijn plannen. Hij neemt Senna mee om even onder vier ogen te praten. Samenwonen is een grote stap begint hij het gesprek. Chipp vindt dat als Senna echt wil samenwonen met Demi, hij haar het hof moet maken. Doe iets leuks voor haar. Neem een flesje wijn mee gaat Chipp verder. Senna legt uit dat hij dit al van plan was maar dat kaarsjes gevaarlijk zijn. Chipp raadt hem aan de boot gezellig aan te kleden door het rode kleed mee te nemen. Het is letterlijk de loveboat, vele koppeltjes zijn je voorgegaan grapt Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *