Demi en Senna nemen Johan zijn boot over

Demi en Senna nemen Johan zijn boot over

Dat Johan Utopia heeft verlaten, betekent dat de boot onbewoond achterblijft. Demi en Senna zijn de gelukkigen die de boot overnemen en als Johan is vertrokken, gaan de twee naar hun nieuwe onderkomen. Het is wel lekker warm hier merkt Demi op. Samen beginnen ze met het opruimen van de boot en het opmaken van het bed. Tevreden kijkt Senna om zich heen. Ik vind het super chill hier laat hij aan haar weten. Demi is het hier helemaal mee eens. Het vertrek van Johan blijkt ook voordelen te hebben, voor sommige dan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. mechel at 12:15

  De kapitein van de boot was Jessie, en Johan is nu thuis op zijn plaats dan kan hij daar verder met opscheppen en zijn grootheidswaanzin Fatsoenlijke mensen hadden echt geen behoefte van zijn onzin uitkramen en zijn blij dat hij weg is

 2. hennie at 15:20

  hoop dat eigenaar de boot weg haakt wat en ego meid die demmie gelijk boit voir hun nou ik kijk utopia noot meer john de mol je geld word nu heel wat minder worden nu johan weg is hij had altijd sfeer erin

  • mechel at 19:19

   Johan bracht geen sfeer hij was een egoïst die zich gedroeg als een klein verwend kind die zijn zin niet kreeg en leed aan grootheidswaanzin en had een onfatsoenlijk taal gebruik die nergens op sloeg Ik ben blij dat hij weg is hoor Hennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *