Kan de ouderenavond in Utopia nog wel doorgaan?

Kan de ouderenavond in Utopia nog wel doorgaan?

Senna heeft vanavond zijn ouderenavond maar in de middag blijkt er iets mis te zijn met de gasleidingen. Hierdoor kan er niet gekookt worden, omdat er geen gas uit het fornuis komt en het is ijskoud in de loods. Het is veel te koud om ouderen te ontvangen hier zegt Beau. Ivan besluit iedereen bij elkaar te roepen om een taakverdeling te maken. De bewoners besluiten om de kachel te gebruiken en het podium weg te halen. Het volgende probleem is het eten. Senna merkt op dat hij de ouderen niet kan ontvangen zonder eten. Chipp stelt voor om de andere kookstellen te pakken en in de luifel te koken. Hier stemt iedereen mee in. We hebben echt nog veel te doen laat Madilia weten. De bewoners gaan met z’n allen aan de slag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *