Linda is opgelucht dat Ivan niet door Bas is weggestemd

Linda is opgelucht dat Ivan niet door Bas is weggestemd

Linda is terug van de opname van het tv programma stelletje Pottenbakkers en is erg benieuwd wie Bas naar huis heeft gestuurd. Wie is er weg? Wie is er weg? vraagt Linda nieuwsgierig aan Madilia die op haar af komt rennen. Johan schreeuwt Madilia die haar om de hals vliegt. Oh ik was zo bang dat Ivan weg zou zijn reageert Linda opgelucht. Als Linda Billy en Romy heeft omhelst gaat ze in de loods direct op zoek naar Ivan. Hij is niet weg gilt Linda en dolblij rent ze op Ivan af en springt hem om zijn nek. Ik was zo beroerd in de auto en ik was zo bang dat je weg was veegt Linda haar tranen weg. Ze is duidelijk opgelucht dat Ivan niet is weggestemd door Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 18:29

    En ze is niet verliefd,mens doe gewoon Yvan ergert zich aan jou verteld hij van de week,hij durft niet eens in zijn boxershort te lopen of een handdoek om .En Madilia kijk eerst eens naar je zelf jullie twee passen wel bij elkaar roddelen en nog eens roddelen dat wordt daar mer gewardeerd dan de waarheid spreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *